Hacılar'da skandal

Hacılar

Hacılar'da bu yıl eğitim-öğretime açılacak olan Seher Vuslat Aytemiz İlk ve Orta Okuluna bazı alacaklılar tarafından haciz işlemi başlatıldı. Alacaklı firma avukatı haciz işlemini gerçekleştirmek için geldiği okulda tepkiyle karşılandı

BELEDİYE BÜYÜK KATKI VERMİŞTİ
Hacılar’da belediyenin de katkılarıyla bin bir güçlükle yapımı tamamlanan ve bu yıl eğitim öğretime açılacak olan okula haciz işlemi yapıldı. Alacaklı bazı kişiler tarafından başlatılan haciz takibi önceki gün uygulamaya konulmak istendi. Okula gelen avukatlar vatandaşların tepkisiyle karşılandı. Hayırsever bir iş adamanın öncülük ettiği okulun bu şekilde işleme tabi tutulması kasabada da büyük tepki yarattı.
YAKLAŞIK 50 BİN LİRA BORÇ
Okulun yaklaşık 50 bin liralık borcundan dolayı Milli Eğitim Müdürlüğü adına Okul Aile Birliği Derneği için alınan haciz kararı eğitim camiası tarafından da hayretle karşılandı. Okul müdürünün izinde olduğu, müdür yardımcıları ve diğer yöneticilerin ise kayıt işlemleri ile ilgilendiği sırada aniden okula gelen avukat ve haciz memurları çocuklarını kayıt yaptıran velileri tedirgin etti. Alacak nedeniyle haciz kararı alındığı öğrenilirken, alacağın dernek yönetimi adına okula uygulanması bir ilk olarak dikkat ve tepki çekti.

AYTEMİZ AİLESİNİN HABERİ YOK
Okulun daha ilk yılında böyle bir olayla karşılaşması üzüntü ve kaygı verici bulundu. Hayırsever Aytemiz ailesinin haberinin olmadığı bu olayın okulu yaptıran bu hayırsever aileyi de olayı duyunca şok etmesi bekleniyor. Skandal olay Hacılar beldesinde de üzüntüyle karşılandı. Borcun Milli Eğitim’e ait olduğu ve eğitim kurumlarına haciz kararı alınıp alınmayacağı da tartışma konusu oldu.



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama